Sudėtys ir alergenai

Visi gaminiai gaminami naudojant tą pačią įrangą, kuri naudojama kepant braunius ir makaronus, todėl gaminiuose gali būti kviečių, pieno, sojų, žemės riešutų, pistacijų, migdolų ir lazdyno riešutų pėdsakų.

Browniai

Originalus

Sudedamosios dalys:
Kakavos milteliai, vanduo, druska, saulėgrąžų aliejus, sviestas, pieninis šokoladas, cukrus, rudasis cukrus, kiaušiniai, miežiniai pieno milteliai, kvietiniai miltai.

Alergenai:
Sudėtyje yra: glitimo, pieno, kiaušinių, miežių.

Gali būti sojų, žemės riešutų, migdolų, lazdyno riešutų, pistacijų pėdsakų.

Naudojami tie patys įrankiai kaip ir kitiems desertams (brownie ir macarons), todėl galimas kryžminis alergenų kontaktas.

Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė: ~495 kcal / 100g
Riebalai: 30 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 13 g)
Angliavandeniai: 51 g (iš kurių cukrų: 40 g)
Baltymai: 5 g
Druska: 0.43 g

Kinder

Sudedamosios dalys:
Kakavos milteliai, vanduo, druska, saulėgrąžų aliejus, sviestas, pieninis šokoladas, cukrus, rudasis cukrus, kiaušiniai, miežiniai pieno milteliai, kvietiniai miltai, „Kinder“ šokoladas, lazdynų riešutų kremas.

Alergenai:
Sudėtyje yra: glitimo, pieno, kiaušinių, sojų, lazdyno riešutų, miežių.

Gali būti žemės riešutų, migdolų, pistacijų pėdsakų.

Naudojami tie patys įrankiai kaip ir kitiems desertams (brownie ir macarons), todėl galimas kryžminis alergenų kontaktas.

Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė: ~505 kcal / 100g
Riebalai: 31 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 13.5 g)
Angliavandeniai: 52 g (iš kurių cukrų: 41 g)
Baltymai: 6 g
Druska: 0.44 g

Karamelinis

Sudedamosios dalys:
Kakavos milteliai, vanduo, druska, saulėgrąžų aliejus, sviestas, pieninis šokoladas, cukrus, rudasis cukrus, kiaušiniai, miežiniai pieno milteliai, kvietiniai miltai, naminė karamelė (cukrus, gliukozės sirupas, grietinėlė, sviestas, druska, vanilė).

Alergenai:
Sudėtyje yra: glitimo, pieno, kiaušinių, miežių.

Gali būti sojų, žemės riešutų, migdolų, lazdyno riešutų, pistacijų pėdsakų.

Naudojami tie patys įrankiai kaip ir kitiems desertams (brownie ir macarons), todėl galimas kryžminis alergenų kontaktas.

Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė: ~510 kcal / 100g
Riebalai: 32 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 14 g)
Angliavandeniai: 50 g (iš kurių cukrų: 41 g)
Baltymai: 5 g
Druska: 0.45 g

Dubai brownis

Sudedamosios dalys:
Kakavos milteliai, vanduo, druska, saulėgrąžų aliejus, sviestas, pieninis šokoladas, cukrus, rudasis cukrus, kiaušiniai, miežiniai pieno milteliai, kvietiniai miltai, pistacijų kremas (pistacijų pasta, pienas, augalinis aliejus, cukrus), kataifi tešla.

Alergenai:
Sudėtyje yra: glitimo, pieno, kiaušinių, pistacijų, miežių.

Gali būti sojų, žemės riešutų, migdolų, lazdyno riešutų pėdsakų.

Naudojami tie patys įrankiai kaip ir kitiems desertams (brownie ir macarons), todėl galimas kryžminis alergenų kontaktas.

Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė: ~520 kcal / 100g
Riebalai: 33 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 13 g)
Angliavandeniai: 50 g (iš kurių cukrų: 39 g)
Baltymai: 6 g
Druska: 0.42 g

Red Velvet

Sudedamosios dalys:
Kakavos milteliai, vanduo, druska, saulėgrąžų aliejus, sviestas, cukrus, rudasis cukrus, kiaušiniai, miežiniai pieno milteliai, kvietiniai miltai, vanilės pasta, baltasis šokoladas.

Alergenai:

Sudėtyje yra: glitimo, pieno, kiaušinių, miežių.

Gali būti sojų, žemės riešutų, migdolų, lazdyno riešutų, pistacijų pėdsakų.

Naudojami tie patys įrankiai kaip ir kitiems desertams (brownie ir macarons), todėl galimas kryžminis alergenų kontaktas.

Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė: ~495 kcal / 100g
Riebalai: 30 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 13 g)
Angliavandeniai: 51 g (iš kurių cukrų: 40 g)
Baltymai: 5 g
Druska: 0.43 g

Macarons

Visų macarons sudėtis ir alergenai

Sudedamosios dalys (visų skonių pagrindas):
Kiaušinių baltymai, migdolų miltai, cukrus, cukraus pudra, druska, maistiniai dažikliai (naudojami FunCakes prekės ženklo dažai: E100, E101, E120, E122, E124, E129, E132, E133, E141, E153, E155, E160a, E171).

Įdarų pagrindas:
Baltasis arba pieniškas/juodasis šokoladas, grietinėlė, invertuotas cukrus, agar agar, natūralūs skonio priedai (pvz., vaisių tyrės, riešutų pastos, kava, kokosų kremas, medus, prieskoniai).

Alergenai:
Sudėtyje yra: kiaušinių, migdolų, pieno, sojų.

Gali būti: žemės riešutų, pistacijų, lazdyno riešutų, kviečių, glitimo pėdsakų (priklausomai nuo skonio).

Naudojami tie patys įrankiai kaip ir kitiems desertams (brownie ir macarons), todėl galimas kryžminis alergenų kontaktas.

Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė: ~450 kcal / 100g
Riebalai: 25 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 11 g)
Angliavandeniai: 48 g (iš kurių cukrų: 44 g)
Baltymai: 6 g
Druska: 0.18 g